camperleven.nl
aanbod van 143 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlNieuw keurmerk voor satellietbranche

De Nederlandse satellietvakhandel kent een nieuw keurmerk: SatellietPartners. SatellietPartners is een netwerk van satellietspecialisten die garant staan voor service, kennis en kwaliteit. Het initiatief werd genomen door Ziezotec Electronics uit Zoetermeer en Astrasat uit Groningen. Ook Msat (Axel), Oukacha (Roermond) en H. van Hunen (Arnhem) maken momenteel deel uit van SatellietPartners.

logo van SatellietPartnersBij een SatellietPartner weet je als klant dat je te maken hebt met een echte winkel die altijd minstens 40 uur per week open is. Alle SatellietPartners hebben een eigen installatiedienst en een technische dienst. Klanten van een bij SatellietPartners aangesloten dealer kunnen voor service terecht bij elke andere partner.

In de toekomst willen de partners ook SatellietPartners hebben in andere landen, zoals Spanje. Altijd makkelijk als camperaar dat je dan voor je schotelinstallatie ook daar terecht kunt.

Stichting Satellietplatform

Naast bovengenoemd keurmerk heeft de satellietbranche al veel langer een andere mogelijkheid om de echte specialisten te herkennen.

Stichting Satellietplatform bestaat uit een landelijk dekkend netwerk van ruim 150 gecertificeerde installateurs en winkels. Service, kwaliteit en kennis is wat je van een stichting Satellietplatform gecertificeerde dealer kunt verwachten. Ze staan 24 uur per dag voor je klaar via hun contact center 026 - 372 32 26 of via hun webpagina.zie ook elektra:
- 110 volt camper
- aardlekschakelaar
- de camper en onweer
- het aansluitsnoer
- hoeveel vermogen
- omvormer
- powermanagement
- stekkers binnen Europa
- televisie in de camper
  

laatste wijziging: november 2005PowerSTAT.nl - Real statistics