camperleven.nl
aanbod van 153 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlPromotie Pakket...

Bedrijven die gebruik maken van een pakket (Lokaal of Duo), bieden we tevens de service van het Promotie Pakket. Dit is een uitgebreide versie van de standaard camperpromotie.

De advertenties van de camperpromotie blijven, net zoals de menubalk, zichtbaar.
In de kolom aan de rechterkant van de website is plaats voor maximaal acht thumbnails (kleine foto's van de camper). Deze zijn aanklikbaar en verwijzen naar de betreffende advertentie op camperleven.nl.

Het grote voordeel van dit pakket t.o.v de standaard promotie is dat u zelf camperadvertenties kunt rouleren, zo vaak u wilt, gedurende de looptijd van de overeenkomst. Deze advertenties verwijzen naar uw Lokaal -of Duo Pakket op camperleven.nl.

De kosten per thumbnail zijn inclusief korting 330 euro voor de minimale looptijd van één jaar, ongeacht het aantal geplaatste en gerouleerde camperadvertenties.
Dit is een korting van 90 euro per jaar t.o.v. het maandelijks plaatsen!! Bovendien bespaart het veel extra administratie.
én aan de standaard camperpromotie (gedurende de looptijd van dertig dagen) kan er slechts één camperadvertentie worden gekoppeld. Ook wanneer de camperadvertentie wegens verkoop nog voor het eind van de periode/looptijd wordt verwijderd.
Met dit pakket kan dit dus onbeperkt!

Binnen het pakket kan plaatsing van meerdere thumbnails overeen worden gekomen. Echter geldt vol=vol=12

De advertenties worden per bevraging in willekeurige volgorde (random) op het scherm onder elkaar geplaatst. Hierdoor komt iedere thumbnail met een automatisch bepaalde regelmaat bovenaan te staan.

Interesse in het Promotie Pakket? Mail het ons.

Effect van de voorpagina

Onderstaand geeft een inzicht in de effecten wanneer de camperadvertentie op de voorpagina vermeld staat:


De statistieken van bovenstaande camperadvertentie tonen aan dat direct na het activeren de camperadvertentie veel aandacht krijgt. Afhankelijk van het moment dat de volgende drie camperadvertenties worden geactiveerd, staat deze op de voorpagina én bovenaan in de overzichtslijst.

Twee dagen na plaatsing (onderste twee lange balken), neemt de piek af waardoor het gemiddelde bezoek lager uitkomt. De bovenste piek (lange balk) laat het gevolg zien wanneer de camperadvertentie in de camperpromotie kolom is geplaatst.

Camperpromotie behoud meer bezoekers

Onderstaande afbeelding laat zien, dat niet enkel op de dag zelf wanneer de camper in de promotie wordt geplaatst de advertentie hoge bezoekers aantallen trekt, maar aanhoudend.

De onderste 9 korte balken tonen het bezoekersaantal zonder camperpromotie. Plaatsing in camperpromotie geeft direct een positieve impuls. De kans dat een camper wordt verkocht via camperpromotie neemt dus aanzienlijk toe.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.


Interesse in het Promotie Pakket? Mail het ons.


zie ook bedrijven:
- duo pakket
- lokaal pakket
- voorwoord pakketten
  

laatste wijziging: november 2004PowerSTAT.nl - Real statistics