camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlPakketten voor grootverbruik...

Speciaal voor bedrijven heeft camperleven.nl twee pakketten ontwikkeld, die het beheer van meerdere camperadvertenties veel makkelijker, overzichtelijker en vooral sneller maken. Te weten; het Lokaal pakket en het Duo pakket.


Meer dan één camper verkopen? Neem dan bij camperleven.nl een advertentie-account. En maak gratis kennis met deze mogelijkheid via het lokaal-5 pakket.

Zowel het overzicht als het beheer van camperadvertenties is met het Lokaal pakket zeer eenvoudig.
Door direct via www.camperleven.nl in te kunnen loggen in het eigen bedrijfsaccount, is het beheer van de advertenties overal en altijd mogelijk. Lees meer over het Lokaal pakket »


Het Duo pakket is dé ideale manier om de camperadvertenties op zowel je eigen website als op camperleven.nl gelijktijdig te beheren.
Dit pakket biedt vele voordelen, welke zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in het gebruik is, alsmede zeer tijdsbesparend.

Omdat het Duo pakket de mogelijkheid biedt om de eenmaal ingevoerde gegevens óók op de eigen website te kunnen tonen, zonder extra te verrichte handelingen, is dit hét ideale pakket voor bedrijven met een eigen verkooppagina op de website.
De lay-out van deze pagina wordt in kleurstelling en lettertype geheel aangepast aan de eigen bedrijfsstijl. Lees meer over het Duo pakket »

Camperpromotie

Voor grootverbruik is er een speciale versie van camper-promotie. Voor meer informatie, zie: camper-promotie »

Tenslotte

Via camperleven.nl kunnen ge ïnteresseerden en potentiële kopers zich gratis en vrijblijvend opgeven voor de Advertentie Alert service.
Op het moment dat er een advertentie voor de eerste keer wordt geactiveerd, ontvangen zij automatisch een e-mail, indien de camperadvertentie binnen de door hun aangegeven zoekopdracht valt.

Bovendien kunnen bezoekers van deze website, vrienden en kennissen eenvoudig tippen over een bepaalde camperadvertentie. Door op de link onder de eerste foto van de camper in de advertentie te klikken kom je bij een invulformulier aan. De e-mail adressen worden ingegeven, waarna het bericht wordt verzonden, inclusief een link naar de camperadvertentie.

Interesse in het Lokaal of Duo pakket? Mail ons de keuze. Nog vragen, opmerkingen of wens je vrijblijvend advies bij de keuze? Neem dan via de mail contact met ons op.


zie ook bedrijven:
- duo pakket
- lokaal pakket
- promotie pakket
  

laatste wijziging: december 2004PowerSTAT.nl - Real statistics