camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlEen droom uiteen gespat

1 juli 2006 - BOSSCHENHOOFD € Soms gaan dromen letterlijk in rook op. Daar kan Barry van Hees (32) uit Roosendaal sinds deze week over meepraten.

De Roosendaler kocht een jaar geleden een dertig jaar oude oude touringcar om die om te bouwen tot camper. Twaalf maanden lang was-ie er bijna dag-in, dag-uit aan bezig. Zo€n beetje alles vernieuwde hij.

"Ik was bijna klaar, nog een paar dingetjes en we zouden op vakantie kunnen. Honderden uren heb ik er aan gewerkt en ik weet niet hoeveel geld, misschien wel 25.000 euro, in gestopt", vertelt hij met trillende stem terwijl de tranen in zijn ogen springen.

Barry, zijn vrouw Carolien en hun twee kinderen Mandy (6) en Angela (11) zouden met de camper over twee weken naar Spanje vertrekken.

Zouden, want de droom van het gezin spatte donderdagnacht uiteen toen de camper, die achter een schuur aan de Spoorstraat in Bosschenhoofd stond, door brand volledig in de as werd gelegd.

Opzet

Wat over is gebleven is een hoop schroot. Barry weet zeker dat er opzet in het spel is. "Dit is aangestoken. Kan niet anders. Ze hebben eerst de televisie, de lasapparatuur en mijn andere gereedschap uit de bus gehaald en toen de boel in de brand gezet."

De dader(s) moet-ie niet in zijn handen krijgen. "Want dan zullen ze moeten smeken voor een genadeschot. Als deze persoon of personen eens wisten wat ze mij en mijn gezin hebben aangedaan. We hadden zo€n zin in die vakantie. Die camper was ons alles. Ik hield er zelfs een website over bij, www.4xc.nl, daar kun je nog op zien hoe mooi-ie was geworden."


zie ook nieuws:
-
-
-
-
- ANWB zomer 2006
- brand in camper
- camperplaats in Westende
- deventer
- handrem vergeten
- in slaap gevallen
- inbraak
- nachttocht kano
- Reimerswaal
- succes Adriatik
- Tonke campers
- Westfalia in de toekomst
  

Bron: Lees het gehele verhaal op: www.bndestem.nl - door Peter Ullenbroeck

laatste wijziging: juli 2006PowerSTAT.nl - Real statistics