camperleven.nl
aanbod van 153 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlJSP gasflessen van RVS

JSP had het idee om de perfecte gasfles te maken. Dus hebben ze goed nagedacht om alle voordelen in deze nieuwe gasfles te verenigen. Niet alleen door enkele eigenschappen van concurrenten te gebruiken, maar door deze standaard ontwerppunten aan te vullen met de specifieke wensen van de gebruikers, om zo tot een optimale en allround gasfles voor een breed publiek te komen.

Dus ontwierpen ze de nieuwe lichtgewicht RVS gasfles, die niet alleen 50% lichter is dan de conventionele stalen gasfles, maar ook een groot aantal bijkomende voordelen heeft ten opzichte van de concurrentie.

Roestvaststaal kwam voor deze nieuw te ontwikkelen gasfles als enigst zinvol materiaal naar boven (RVS). De vele voordelen van RVS maken het de meest logische keuze voor het fabriceren van de optimale gasfles. Het uitgangsmateriaal, als ook alle extra bijkomende voordelen van onze RVS gasfles, maken deze superieur boven flessen van staal, aluminium en kunststof.

JSP Gascylinders heeft zich tot doel gesteld te streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor haar producten met hieraan gekoppeld een maximale service voor haar klanten. Kwaliteit en service zijn dan ook de pijlers van deze organisatie.

Voor meer informatie over deze producten en haar toepassingen is te vinden op de website van JSP.zie ook gas:
- koken & stoken op LPG
- lekkende gasfles
- winterdag en kou
  

Bron: JSP

laatste wijziging: februari 2006PowerSTAT.nl - Real statistics