camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlWat zullen we nu weer eens gaan doen?

VVV IJsselstein heeft in samenwerking met Botenverhuur De Rijnstroom een nachtelijke kanovaartocht ontwikkeld door de stadsgrachten van IJsselstein. Bij veel belangstelling zal deze bijzondere tocht bij maanlicht vaker plaatsvinden.

Monumentaal
De eerste kanotocht start op woensdag 2 mei om 21.00 uur en duurt tot middernacht. Onderweg wordt er gestopt voor een uurtje pauze met een drankje. Vanaf het water is er een prachtig uitzicht op de monumenten van IJsselstein, zoals de St. Nicolaasbasiliek, de Kasteeltoren, de oude St. Nicolaaskerk en Korenmolen De Windotter. De kanovaartocht geeft een goed beeld van wat IJsselstein te bieden heeft.

Succes
De kanotocht in IJsselstein is ontwikkeld naar het voorbeeld van een soortgelijk arrangement in de stad Utrecht, waar het kanovaren bij maanlicht een geweldig succes is en intussen een nieuw begrip is geworden onder uitjes voor jongeren. Net als in IJsselstein worden de tochten in Utrecht begeleid door Botenverhuur De Rijnstroom.

Informatie
Deelname aan de kanotocht kost € 15,- per persoon, exclusief drankjes. Het evenement gaat alleen door bij deelname van minstens 10 personen. Reserveren en vooraf betalen is verplicht, uiterlijk een dag voor aanvang.

Voor meer details en opstapplaats: 030-2360060


zie ook nieuws:
-
-
-
-
- ANWB zomer 2006
- brand in camper
- camperbrand
- camperplaats in Westende
- deventer
- handrem vergeten
- in slaap gevallen
- inbraak
- Reimerswaal
- succes Adriatik
- Tonke campers
- Westfalia in de toekomst
  

laatste wijziging: april 2007PowerSTAT.nl - Real statistics